Därför kommer jag aldrig bli en golfare

Det är något med personligheten och stilen som stämmer väldigt bra överens bland dem, men inte med mig. Har du sett en golfare så har du sett alla.

En golfare, det är en person som ständigt jagar sitt eget handikapp, ju lägre dess bättre. De skjuter ständigt från höften och det gör att de får snygga rumpor oavsett om de gör en birdie eller inte. Sedan står de i en lätt sköldpadsliknande ställning för att putta den lilla bollen i ett hål. Detta gör de iklädda rosa eller vit/röda kläder och en keps. Svart och vitt går också bra men rosa, åh rosa måste vara en golfares favoritfärg. Det är samma modeller på både tröjor, byxor och ärmlösa jackor. Aldrig, neverever bära mönstrat. Om inte Parnevik gjort det förstås för då blir det en trend. Och… samma frisyrer dvs kvinnor har kort hår alternativt rakt halvlångt i hästsvans. Männen är halvskalliga alternativt helskalliga.

Jag å andra sidan är mest beige alternativt grå. Jag jagar inte mitt handikapp, jag bara förnekar det. Jag sköldpadsputtar inget, jag gör en egen krater med den där klubban och hole in one direkt. Birdiesar har jag i huvudet mest hela tiden över allt jag undrar och inte förstår och det låter kviddevitt, kviddevitt, när en golfare försöker förklara reglerna för mig. Och när jag inträder en golfbana/resort så bara måste jag ha mönstrat, färgglatt.. väldans urringat och här kan jag definitivt tänka mig leopardmönstrat, trots att jag hatar det och naturligtvis kröner mitt huvud en ofrivillig simsallabimbofrissa. Det bara blir så. Sedan förstår jag inte varför alla tittar/stirrar på mig och jag gör mitt bästa för att gömma mig. Mitt självförtroende kan bara ta mig so far.

IMG_3982

Jag, kommer aldrig bli en golfare bara så du vet… men jag kan köra golfbilen.. vrum, vrum liksom och jag tror inte det finns några regler kring det och… man kan nog inte få fortkörningsböter?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s