Yiiihhhaaa..

Det finns Thailändare och sedan finns det thaicowboysare.

DSC_0073
De blommar upp vid dessa tillställningar med hull och hår (enligt bilden iaf) De går all in och klär upp sig med pikkadollers och allt.

IMG_4736

DSC_0058

IMG_4738

Mannen som äger stället kallas för ”Sheriffen”. Ryktet säger att han är en före detta polis som tvingades sluta pga sin välvilja till ”byteshandel” så han öppnade en restaurang här i Hua Hin istället och som jag förstår det går det ganska bra för honom. Vad som är sant och inte det vet nog bara han.
Jag har ingen bild på honom men här under finns det däremot en bild på hans lilla coola mamma! Frågan är vem som äger vad egentligen för även om hon inte kunde ngn engelska alls så kunde hon räkna och höll hårt i pengarna eftersom det var hon som hade hand om kassan. Men det var hon också hon som senare dansade, hälsade på gästerna och såg till att alla hade det bra. Jag kommer att senare skriva om henne igen när jag skriver om de kvinnliga entreprenörerna här i Thailand.

DSC_0066

Thailändare tål, precis som de flesta andra asiater, INTE alkohol. Många saknar det enzym som bryter ner alkohol (dehydrogenas). Kvinnorna dricker inte så mycket och männen dricker kanske lite mer men man skulle kunna tro att de druckit flera liter eftersom de blir stupfulla.

DSC_0057

Tyskarna däremot har nog ingen limit… de kan dricka hur mycket som helst och som det herrefolk de anser sig vara, åker de ständigt till andra världsdelar utan att kunna ett enda ord engelska eller något annat språk? De fick självklart en egen ölkran på bordet. Och som de forna erövrare de är, gjorde de sitt allra bästa för att erövra dansgolvet men den där dansenzymen kan de däremot sakna 🙂

DSC_0056
En som har dansenzymen är däremot min svenska viking Jens Hallonsten och han dansade brallorna av alla. Inte mig för jag passade väskorna som vanligt.
När vi i sena natten gick hem fick han applåder och tummen upp av de gäster som var kvar.

DSC_0088

Thailändare är otroligt duktiga på att härma ALLT! Musikerna var så bra och så lika originalen så att vi alla fick ont i händerna av allt applåderande. Jag fick dessutom ont i käkarna av den gapande och förvånande paffminnen och kan ha svalt en massa myggor?!

DSC_0095

Nu tar det några dagar till nästa inlägg. See yihhaa later 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s