Sola brösten eller inte…

Börjar med att visa dagens arbetsplats 🙂

IMG_4677
I Thailand får du böta 500 bath om du solar topless!

Jag visste inte det och har som tur är inte fått böter däremot har jag fått frihetslängtande blickar från de övriga kvinnorna på stranden. Blickar från kvinnor i bikiniöverdels-fängelse med en längtan om att själv våga slänga av sig toppen! Jaja, från och med nu blir det att rätta sig i ledet för jag tänker icke få böter eller hamna i ett thailändskt fängelse men jag tycker att män då också borde skyla sig mer för allvarligt talat finns det män med större bröst än mina! 😦

I förrigår var det premiär för mig att få Thaimassage. Fnissande stod jag och Jens och vände och vred på kläderna som massörerna hade lagt fram till oss utan att veta vad vi skulle gör med dem? I Sverige tar man väl av sig kläderna när man ska få massage? Jag gick till slut ut halvnäck och frågade varpå alla thailändskor bröt ut i skratt och hjälpte oss på med de enorma byxorna och jättetunikan.

Den lilla späda och ödmjuka Thailändskan förvandlades plötsligt till vansinniga Hulken med superkrafter. Ödmjukheten var som bortblåst och hon klev upp på sängen som jag låg på medan jag tyst undrade vad fan hon sysslade med. Sen började det! Under en timme tryckte hon, drog och bände ut mina ben, fötter och armar medan jag kved och ojade mig. Idag, ja idag vankas det blåmärken både här och där?! Ska man få det? Jens har inga alls?

De coolaste invånarna här Thailand måste vara alla herrelösa hundar som finns i tusentals. De går i flock eller ensamma och de går till tonerna av Paul Youngs: ”Where ever I lay my hat, thats my home” de flyttar sig gäspande och långsamt för bilarna och de räds inget och ingen. De är sina egna herrar liksom. Men på stranden igår såg jag denna hund, han satte glatt fart mot en person långt bort men stannade plötsligt tvärt och hunden såg först fundersam och sedan ledsen ut. Jag tror att hunden kände igen någon som visade sig inte vara den personen.

IMG_4690

Här sov vi i natt! Mitt mellannamn är nu Helene Penthouse Colak för detta skulle jag lätt kunna vänja mig vid!!! Och när man bor uppe på taket kan man sola brösten hur jävla mycket man vill.. så det så!!

Seeya later ❤

IMG_4672

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s